![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak się zastanawiam co ten gość ma w głowie, jeśli myśli że takie przekręty przejdą, a on będzie bezkarny...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak się zastanawiam co ten gość ma w głowie, jeśli myśli że takie przekręty przejdą, a on będzie bezkarny... :D Nie takie rzeczy przechodzą ;) Ten temat zmierza w niebezpiecznym kierunku... Udostępniacie dane osobowe ze zdjęciem, wzywacie do "udupienia podludzia" ... To też podpada pod paragraf. Ten post edytował !*! 2.02.2015, 13:41:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie takie rzeczy przechodzą ;) Ten temat zmierza w niebezpiecznym kierunku... Udostępniacie dane osobowe ze zdjęciem, wzywacie do "udupienia podludzia" ... To też podpada pod paragraf. Gdzie są jego dane osobowe w tym wątku? I zdjęcie jest wzięte z googla więc ja go nie udostępniłem ![]() Ten post edytował eveneme 2.02.2015, 14:23:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie są jego dane osobowe w tym wątku? I zdjęcie jest wzięte z googla więc ja go nie udostępniłem ![]() Nie śpij, sam je podałeś razem ze zdjęciem. Znajdź lepsza wymówkę niż google i nie ważne o co Ci chodziło, tylko co napisałeś... już byli tacy co to chcieli udupić "podludzi", źle skończyli... ![]() Ten post edytował !*! 2.02.2015, 15:08:37 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie śpij, sam je podałeś razem ze zdjęciem. Znajdź lepsza wymówkę niż google i nie ważne o co Ci chodziło, tylko co napisałeś... już byli tacy co to chcieli udupić "podludzi", źle skończyli... ;) https://www.google.pl/search?q=Adam+hejnowi...280&bih=888 ![]() |
|
|
![]()
|
|
https://www.google.pl/search?q=Adam+hejnowi...280&bih=888 ![]() Czyli mówisz że imię, nazwisko, miasto i zdjęcie to nie dane osobowe i nie można na ich podstawie zidentyfikować tegoż osobnika? Rewelka, to po co je podałeś? Uzyskałeś od niego zgodę w umowie na rozpowszechnianie wizerunku, gdy Ci nie zapłacił? @tzm - przywracasz nadzieję w ludzi ![]() Ten post edytował !*! 2.02.2015, 15:17:48 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Czyli mówisz że imię, nazwisko, miasto i zdjęcie to nie dane osobowe i nie można na ich podstawie zidentyfikować tegoż osobnika? Rewelka, to po co je podałeś? Uzyskałeś od niego zgodę w umowie na rozpowszechnianie wizerunku, gdy Ci nie zapłacił? Osoby które padły ofiarą A.H. podpisywały z nim umowę i mają jego dane osobowe. Ja również miałem z nim umowę i wszystko jest na policji. Nie róbcie off-topu, bo tu chodzi o sprawiedliwość na polskim rynku a nie bandzie oszustów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 09:36 |