![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie potrafie tego do konca zrozumiec.. gosc jest spalony. Prawdopodobnie pojdzie siedziec bo to juz bedzie pozew zbiorowy, a z tego co czytam w internecie nie tylu tutaj jest problem, na innych forach tez idzie temat na niego. Po co? Co trzeba miec w glowie i w jakim ** swiecie ( nie sadze by z glowa bylo wszystko spoko ) zyc zeby myslec ze takie numery przejda? Raz... to wiem ze przejdzie. Ale oszukac tylu ludzi i robic to dalej? WTF (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif)
Ten post edytował tzm 2.02.2015, 09:01:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie potrafie tego do konca zrozumiec.. gosc jest spalony. Prawdopodobnie pojdzie siedziec bo to juz bedzie pozew zbiorowy, a z tego co czytam w internecie nie tylu tutaj jest problem, na innych forach tez idzie temat na niego. Po co? Co trzeba miec w glowie i w jakim ** swiecie ( nie sadze by z glowa bylo wszystko spoko ) zyc zeby myslec ze takie numery przejda? Raz... to wiem ze przejdzie. Ale oszukac tylu ludzi i robic to dalej? WTF (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) Ja się zastanawiam kto jest gorszy. On czy goście co znają temat a i tak podejmują współprace i to na dodatek bez podpisania umowy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 05:28 |