![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam - mam do was male pytanie m.in jaka forme nauki wybrac?
Chodzi mi o to czy uczyc sie na jakims frameworku badz normalnie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerob sobie jakis podstawowy kurs OOP i bierz sie za frameworki(na poczatek najlepiej Codeigniter, Laravel) szkoda czasu na pierdoly tego co bedziesz potrzebowac wygoglujesz na biezaco. Stawiaj sobie jakies cele i je realizuj.
Ten post edytował rad11 1.02.2015, 21:18:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przerob sobie jakis podstawowy kurs OOP i bierz sie za frameworki(na poczatek najlepiej Codeigniter, Laravel) szkoda czasu na pierdoly tego co bedziesz potrzebowac wygoglujesz na biezaco. Stawiaj sobie jakies cele i je realizuj. Nie sluchaj go! http://fatfreeframework.com/home Tu masz ogarniete doslownie podstawy OOP.. nie ma modeli, widokow, kontrolerow. Sam sobie musisz napisac. Tylko tak sie dobrze nauczysz OOP, taki CodeIgniter(bylem jeszcze do niedawna wielkim zwolennikiem tego f) tak teraz wiem ze narzuca bardzo przestarzale techniki, z kolei laravel jest bardzo specyficzny. Naucz sie dobrze OOP a potem bierz sie za frameworki bo bedziesz kwiczal jak ja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 17:16 |