![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde chłopaki .... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
To ja czasami mam tyle pracy, że nie wiem w co pierwsze ręce włożyć i się modlę o kogoś do pomocy, a wy tu oszustom zlecenia robicie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) WSTYD! Na przyszłość jak będziecie mieli wolną chwilę to walcie do mnie na mail (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nie twierdzę, że zawsze mam `nadmiar`, ale czasem się zdarzy i fajnie mieć kogoś zaufanego kto podejmie zlecenie. A co do tematu, też dawno temu miałem podobną sytuację. Ogólnie warto zebrać zarówno klientów jak i oszukanych wykonawców i złożyć pozew zbiorowy. Przypuszczalnie skończy się na zwrocie należności. Ale niestety większość osób woli machnąć ręką i mieć spokój, dzięki czemu takie gnojki się panoszą :/ W stanach już by go 10 razy zaskarżyli (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) EDIT: jakby ktoś szukał naszej gwiazdy tematu, to mi DOX-owanie zajęło niewiele czasu, Pan mieszka w Krakowie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ale pewnie i wy go odnaleźliście Ten post edytował Mackos 31.01.2015, 01:18:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde chłopaki .... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) To ja czasami mam tyle pracy, że nie wiem w co pierwsze ręce włożyć niestety liczba zleceń o niczym nie świadczy... można łapać wszystkie zlecenia z forum, mieć sporo pracy i niewiele zarobić, oczywiście to "niewiele" jest subiektywne, dla jednego 5k PLN to kosmos, a dla kogoś innego waciki.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 13:32 |