![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Załóżmy, że szukałbym pracy we Wrocławiu, ale miastem się nie sugerujcie.
Na jaką pracę (rola w firmie, pieniądze) mogę liczyć (czy w ogóle mogę) z takimi umiejętnościami? - HTML i CSS - PHP - Nie potrafię ocenić swoich umiejętności. Wydaje mi się, że mogę napisać wszystko co do głowy mi przyjdzie, ale np. o programowaniu obiektowym wiem niewiele. - MySQL - Jakieś tam podstawy js - Nie znam żadnego frameworka - Dobrze znam CMS php-fusion I na jaką pracę mógłbym liczyć jeśli miałbym takie umiejetnosci: - to co powyżęj + - PHP obiektowy - js - ze dwa frameworki w tym jquery - znajomość kilku cms;ow, systemow blogowych, for itp itd - studia informatyczne (bo tych jak nie wspomniałem wyżej - nie posiadam) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podlacze sie pod temat.
Nie mieszkam w Polsce, a ogloszenia o prace rzadko kiedy zawieraja widelki placowe. krotko: - doswiadczenie we front-endzie - 5 lat - JS znam b. dobrze, ale nie na poziomie guru - pisze w TypeScript - znam na poziomie juniora C# i PHP, czyt uzywam w pracy, ale to max 10% tego co robie - calkiem niezle ogarniam OOP i programowanie funkcyjne - dosc swobodnie czuje sie w MEAN (MongoDb, Express.js, AngularJS, Node.js) (np. napisalem calkiem spora aplikacje w nodejs + Selenium Webdriver) - j. eng plynny w mowie i pismie(np. bywam na konferencjach i meetupach mam w planach robic swoje prezentacje) Jakich widelek moglbym oczekiwac, gdybym wrocil do PL? Ten post edytował Twist 23.01.2015, 16:37:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:53 |