![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hej,
Chciałbym się dowiedzieć, co was skłania do aktywności na tutejszym forum. Co was tutaj przyciąga, skłania do pisania i odwiedzania forum? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS Pytanie z czystej ciekawości (IMG:style_emoticons/default/baaasmiley.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś zaczęłem tu wchodzić szukając pomocy. Potem jako nadgorliwy dzieciak chciałem pokazać co umiem i zaczęłem pomagać. I w sumie przez to bardzo powiększyłem swoją wiedzę, dzięki temu, że szukałem rozwiązań dla innych w necie, przez co sam się uczyłem lub inni opiepszali mnie, że źle podpowiadam. (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
Teraz gdy jest problem z czasem i praktycznie już nic nie piszę pierwsze co to zaglądam w dział hydepark bo po prostu rozwalają mnie niektóre wypowiedzi i ogólnie jest to forum, które wciąż żyje i ma wiele ciekawych tematów. W sumie gdyby nie te forum moją przygodę z Programowaniem zostawiłbym na poziomie niewiedzy czym jest framework. Podziwiam wiele osób na tym forum z powodu ich wiedzy i z nadzieją, że kiedyś sam wejdę na taki poziom mam cały Czas plany by wznowić naukę i wybrać się na studia co w sumie nastąpi w najbliższym czasie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) W każdym razie jak juz jest okazja to dzięki wam wszystkim za to co tutaj przekazujecie innym. W razie zlotu stawiam symbolicznego browara (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 14:16 |