![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytanie do osób, które są w temacie parę lat, czyli dość młodych programistów. Jak zaczynaliście? Sam chętnie zacząłbym naukę, ale niestety nie wiem jak zrobić to z głową, aby nie męczyć się, lub nie uczyć się złych nawyków. Jakich książek używaliście? Osobiście chciałbym zacząć naukę PHP, ale do tego dochodzi od razu HTML,CSS i bazy danych. Od czego zacząć najpierw? Może jednak lepsze będą tutoriale, które znajdują się w Internecie? Każdy musiał jakoś zacząć, bo niemożliwe jest, aby wiedza wpadła sama.. Pozdrawiam serdecznie. Ten post edytował ChillDeep 9.01.2015, 11:36:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten kurs będzie w sam raz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ogólnie z tego co widzę, to JQuery to bardzo ciekawe rozwiązanie na stronę. Po czasie stwierdziłem, że robienie strony pod WP to wcale nie głupi pomysł. Każdą stronę można podpiąć pod WP? Nawet np. zwykłe portfolio? (tutaj mam na myśli ułatwienie wrzucania zdjęć na serwer itp..) Ten post edytował ChillDeep 19.01.2015, 21:41:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 23:04 |