![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem. Jak przesłać numer ID po kliknięciu w dany wpis, który pojawia się w tym samym oknie przez skrypt JQuery "overlay" ?
kod z linkiem:
Próba odebrania numeru ID z GET:
Wyskakuje komunikat : "Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u698940803/public_html/index.php on line 173" Może można jakoś zrobić że po kliknięciu w dany wpis jego numer ID będzie dodawany do jakiejś zmiennej? Ten post edytował shemko 19.01.2015, 16:48:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten link:
Wczytuje skrypt JQuery z "overlay" który wyświetla zawartość divów poniżej. w małym okienku a resztę strony przyciemnia: Może kwestia użycia innego skryptu z overlay? W najgorszym wypadku mogę zrobić wpis w odzielnej stronie .php i wysyłać ID za pomocą post i get. Pozmieniałem trochę <a href="#!"> i mniej więcej wiem na czym polega problem. Jeśli usunę # to jest problem z wyświetlaniem okienka overlay (pojawia się i od razu znika). Za to wtedy ID jest przesyłane dopiero za drugim kliknięciem (pierwsze wpisuje ID do adresu, drugie zostaje wczytane do funkcji GET). Chciałem aby wpisy wyświetlały się tak jak zdjęcia na facebooku, instagramie itd. bez robienia kolejnej podstrony do przeglądania wpisów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 18:46 |