![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytanie do osób, które są w temacie parę lat, czyli dość młodych programistów. Jak zaczynaliście? Sam chętnie zacząłbym naukę, ale niestety nie wiem jak zrobić to z głową, aby nie męczyć się, lub nie uczyć się złych nawyków. Jakich książek używaliście? Osobiście chciałbym zacząć naukę PHP, ale do tego dochodzi od razu HTML,CSS i bazy danych. Od czego zacząć najpierw? Może jednak lepsze będą tutoriale, które znajdują się w Internecie? Każdy musiał jakoś zacząć, bo niemożliwe jest, aby wiedza wpadła sama.. Pozdrawiam serdecznie. Ten post edytował ChillDeep 9.01.2015, 11:36:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 35 Dołączył: 29.12.2014 Skąd: Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nigdy nie programowałeś w żadnym język to, co zawsze powtarzam, poznaj conajmniej podstawy algorytmiki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ułatwi to pracę
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nigdy nie programowałeś w żadnym język to, co zawsze powtarzam, poznaj conajmniej podstawy algorytmiki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ułatwi to pracę Programowałem w C++/C#. Oczywiście były to podstawy jak tablice, pętle, wskaźniki, czy klasy/metody. To wystarczy? Ten post edytował ChillDeep 16.01.2015, 18:16:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:35 |