![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Z racji odpłatnej wersji uploadu w CKeditora, chciałem wykorzystać upload z FCKeditora. Znalazłem w necie kiedyś na to rozwiązanie. Niestety, wciąż wyświetla mi się błąd:
The server didn't reply with a proper XML data. Please check your configuration Kombinuję na wszelkie sposoby, bez efektu. Starł się ktoś już z tym problemem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ja nie wiem co robię źle, albo mam niedopasowane wersje ckeditora i filemanagera. jak kombinowałem dzisiaj to albo rozjechał się edytor albo filemanager przestał nawet okno wyświetlać. głupi jestem w te klocki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kshyhoo, chyba już mam dość niestety (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jeszcze raz zrobiłem od początku i doszedłem znowu do punktu wyjścia jak na początku. Wydaje mi się, że mam nie te wersje ckeditora i filemanagera o których ty pisałeś. Prześledziłem jeszcze raz Twoje uwagi i posty, mam różnice w katalogach zwłaszcza jeśli chodzi o pliki filemanager-a. Nie wiem na czym to polega bo ściągałem z linków podanych i opisywanych w tej dyskusji. Czy jest taka możliwość abyś ostatecznie podał linki co i skąd pobrać aby ze sobą zadziałało według Twojego opisu ? Nadmieniam, że robię swoją stronkę w ramach swojej własnej nauki (nie jestem programistą na co dzień) i już chyba powoli poddaje się bo stanąłem po kilku dniach pod ścianą i nie ruszę dalej bez konkretnej fachowej pomocy. Z góry serdecznie dziękuję. Krzysiek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 18:07 |