![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Który wybrać telefon?
1) Zestaw Samsung Galaxy Ace 4 LTE + Activity Tracker 2) Zestaw LG F60 + głośnik My Music Angel 3) LG L Fino 4) LG L Bello 5) Samsung Galaxy s4 mini 6) Nokia Lumia 635 7) Sony XPERIA E3 + Sony Smartband Ten post edytował tomsi 8.01.2015, 22:52:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też już jestem długo z Androidem i też wiem co nie co o nim. Galaxy Spica <3
Mam aktualnie tablet z 2GB RAMu. Wolne mam 1.0 - 1.2 GB, przeskakuje tak przy normalnym używaniu. Ale potrafię zjechać niżej. Mam np. uruchomione Twitter, Instagram, Chrome (1 zakładka), Filmweb i sklep play. Wchodzę w ustawienia aby sprawdzić stan RAMu, a potem KAŻDA aplikacja mi się na nowo ładuje., strona również. Więc zarządzanie raczej nie jest aż tak super. Mam Androida 5.0.2 Nie wiem, może to tak działa, że chowa jakieś dane do RAMu, a przy uruchomieniu ładuje je, lądując od nowa widok, ale tak nie powinno być. A iPhony są "najlepsze". Jestem pewny, że nikt nie widział takiego przeładowania na iPhone. Zawsze wszystko jest "uruchomione". Otóż nie. Jeśli byście sprawdzili to gdy włączacie aplikacje to przez jakiś minimalny czas nic nie można zrobić. Moim zdaniem jest to screen z aplikacji, a aplikacja i tak się ładuje, a potem ten screen się chowa co daje złudzenie, że aplikacja uruchamia się raz dwa. P.S. Trochę zjechaliśmy z tematu. Tomsi zdecyduje czy chce wybrać z tej oferty czy próbować kombinować. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A iPhony są "najlepsze". Jestem pewny, że nikt nie widział takiego przeładowania na iPhone. Zawsze wszystko jest "uruchomione". Otóż nie. Jeśli byście sprawdzili to gdy włączacie aplikacje to przez jakiś minimalny czas nic nie można zrobić. Moim zdaniem jest to screen z aplikacji, a aplikacja i tak się ładuje, a potem ten screen się chowa co daje złudzenie, że aplikacja uruchamia się raz dwa. Tak jest to screen, i jest wymagany przy każdej aplikacji która chce się dostać do appstore. I tak jest to atrapa w celu pokazania użytkownikowi jak szybko zajebiście uruchamiają się aplikacje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 13:11 |