![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Który wybrać telefon?
1) Zestaw Samsung Galaxy Ace 4 LTE + Activity Tracker 2) Zestaw LG F60 + głośnik My Music Angel 3) LG L Fino 4) LG L Bello 5) Samsung Galaxy s4 mini 6) Nokia Lumia 635 7) Sony XPERIA E3 + Sony Smartband Ten post edytował tomsi 8.01.2015, 22:52:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie raz modyfikowałem tablety i nie raz oddawałem na gwarancje. Nigdy nie miałem żadnych problemów z tym. Wystarczy przywrócić system z powrotem do oryginalnego stanu.
Mój brat ma Moto G już rok i widzi to, że jest mało RAMu. Ale oczywiście nie mówię, że jest katastrofa bo da się używać normalnie. Tu chodzi o zamykanie aplikacji gdy minimalizujesz ją. A jeszcze co do S4 mini. Naprawdę zdziwiłem się gdy wziąłem go do ręki. Jakościowo moim zdaniem jest dobrze. Fajna klapka, dobrze się trzyma. No, ale nie widziałem czystego systemu w tym telefonie więc nie wiem jak działa. No i można sprzedać - pytanie czy autor tematu chciałby tak kombinować? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:43 |