![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Napisałem takie coś :
I mam problem z ifem który sprawdza hasło. Gdy wywale tego ifa wszystko działa ok. Hasło w bazie jest zahaszowane w md5. Próbuje się przestawić z MySQL na MySQLi i nie wiem czy wszędzie zastosowałem właśnie MySQLi. Proszę o sprawdzenie i pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no bo w każdym formularzu masz taki same imputy, wiec spełniają sie wszystkie warunki a wysyła sie tylko jeden, sory kolego ale bez podstaw na ten temat nie zrobisz nic, poczytaj trochę a potem zabierz się za pisanie tego i nie pisz do mnie na pw tylko tutaj (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Masz straszny balagan w tym kodzie jak nie potrafisz sobie poradzić, żeby działało kilka formularzy w 1 pliku to rozłóż to na więcej, a najlepiej po prostu pozmieniaj pola name w tych formach na unikatowe dla każdego, no i skoro wszystkie formularze wyświetlasz od razu to poco przeplatasz miedzy nimi te kody, w 1 miejscu je odbieraj a potem wyświetlaj je wszystkie, bo masz straszny bałagan i sam się w tym potem gubisz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 23:44 |