Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Sklep internetowy w php, Jak zrobic sklep internetowy
squid

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam!
Chcialbym przy pomocy php i mysql zrobic sklep internetowy. Od czego mam zaczac i na co zwrocic uwage. Oczywiscie zanm php ale sklepu jeszcze nie robilem. bylbym wdzieczy za porazdy, artykuly, linki itp.
dzieki (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
squid

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

sklep nie dla mnie ja bym dla wlasnej przyjemnosci czegos takiego nie tworzyl, wszystko to co mowicie sie zdadza z tym co sobie wymyslilem.
Problem ze bede to robil am a jak slusznie zauwazylisie to jest sporo roboty.
Najwieksze watpliwosci mam co to koszyka, jak go zrealizowac?? trzymac w cookie?moze w sesji moze w jednym i drugim? nie wiem sam? co myslicie?
Czy sa jakies przeslani sugerujace aby najpierw uzytkownaik podawal dane teleadresowe i dopiero mial dostep do sklepu czy moze lepiej zeby dane byly podawane po sakonczeniu zakupwow?

no i przyszlo mi jeszcze do glowy jak zrealizowac dowolna liczbe kategorii?? oczywiscie wiem ze to trza w bazie dancyh. mozey by trzymac pole dla kazdego proguktu z podkategoria i osobna tabele gdzie bym wyszukiwal do jakiej kategorii nalezy dana podkategoria?? narazie sobie tak gdym mam jeszcze czas ale jak cos wam przyjdzie na mysl to dawac;)

Ten post edytował squid 23.06.2004, 15:04:47
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 26.12.2025 - 08:18