![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałem się Was poradzić co sądzicie o tych laptopach? Na który się zdecydować? Może macie coś ciekawego do zaproponowania tak za ok. 2500 zł. Interesuje mnie tylko i wyłącznie matryca matowa, fajnie jakby była podświetlana klawiatura (to chyba tylko Lenovo robi). 1) Lenovo Z510 i3-4000 4GB 1TB GT740 W8 2) Lenovo Z510 i5-4200 4GB 1TB GT740 W8 3) ASUS K56CB-XO100 - 8GB -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Forti , a chcesz się założyć, że właśnie tak szybko dostałem naprawionego MSI z serwisu? Mam to udokumentowane potwierdzeniami od kuriera i wydrukiem naprawionych części w serwisie. Laptop został wysłany z Piotrkowa Trybunalskiego, a Wrocławski serwis naprawiał. Wymienili mi nawet baterię, która od pół roku nie miała gwarancji.
Nie kupiłem nigdy asusów, jednak mój współlokator jedzie teraz na drugim od roku i drugi raz widzę jak to się odbywa. Co do lenovo, mogę również załatwić dokumenty od kumpla, świadczące o tym ,że jego laptop był w serwisie prawie 4 miesiące, po czym wrócił nienaprawiony. Mój brat też ma lenovo i widzę jak firmware wypluwa błędy od pierwszego włączenia komputera co w przypadku tego poprzedniego też miało miejsce. EDIT: 1. A tak właściwie się zastanawiam, po co niby miałbym kłamać? Nie jestem ani udziałowcem msi, ani nie wrzyciłem żadnych ofert sprzedaży, więc skąd ta agresja ![]() 2. Seria MSI GP zaczyna się dopiero od 2999 z tego co widzę teraz, także troche ponad przedział cenowy jednak :/ Ten post edytował Terrorizer 29.12.2014, 14:44:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:23 |