![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 16 Dołączył: 21.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam prosty skrypt ktory sluzy do wysyłania komentarzy pod np artykul czy tez moze sluzyc jako shoutbox i pytanie mam takie jak dodac do tego zeby mozna bylo dodawac emotki np tak jak tutaj na forum jest zrobione macie moze jakis link gdzie by to bylo opisane jak to zrobic albo moze macie jakis skryt do tego
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 16 Dołączył: 21.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie działa ten skrypt lub moze ja nie wiem jak go podpiac zeby zadzialal
mam utworzony folder o nazwie emotki gdzie znajduje sie w nim obrazek ktory ma sie wyswietlic na ekranie czat kod do tego jak to wtawilem
gdy wpisuje w pole do wpisywania takie cos Kod :) to powinno zamienic na obrazek ale tego nie robi a osobno nie w temacie jak zmienic zeby baza danych laczyla sie za pomoca PDO::query moglby mi to ktos poprawic tak zeby bylo dobrze bo jak zmienilem z obecnego laczenia (mysql_connect)sie na $db = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=test', $user, $pass); oczywiscie podstawiajac swoje dane to wyskakuje mi błąd
Ten post edytował jaca121212 25.12.2014, 19:26:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 14:08 |