![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam oto taki formularz, w tym momencie jest dodany <select> z <opction> ponieważ w tym miejscu chciałbym zczytywać z bazy danych id_dostawcy i móc w polu formularza DostawcaID wybierać z listy wszystkie możliwe id_dostawcy w bazie, w celu aby użytkownik nie mógł wybrać wartości spoza bazy.
Kod <form action="" method="post">
<div> <?php if ($idProduct != '') { ?> <input type="hidden" name="ProduktID" value="<?php echo $idProduct; ?>" /> <p><?php echo "ID Produktu: " . $idProduct; ?></p> <?php } ?> <p><label>Nazwa Produktu: </label> <input type="text" name="NazwaProduktu" value="<?php echo $nameProduct; ?>"/> </p> <p><label>Kod Produktu: </label> <input type="text" name="KodProduktu" value="<?php echo $codeProduct; ?>"/> </p> <p><label>DostawcaID: </label> <select name="DostawcaID"> <option></option> <option></option> <option></option> <option></option> <option></option> </select> </p> <p><label>KategoriaID: </label> <input type="text" name="KategoriaID" value="<?php echo $categoryIdProduct; ?>"/> </p> <p><label>Ilosc: </label> <input type="text" name="Ilosc" value="<?php echo $iloscProduct; ?>"/> </p> <p><label>Cena: </label> <input type="text" name="Cena" value="<?php echo $cenaProduct; ?>"/> </p> <input type="submit" name="accept" value="ACCEPT" /> <input type="submit" name="cancel" value="CANCEL" /> </div> </form> Ten post edytował Gothicbezimienny 22.12.2014, 13:43:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem ale w żaden sposób mi to nie działa ... próbowałem na wszelaki sposoby....wiec co to zmienia czy dodałem czy nie. Staram się jak moge to ogarnąć ale niestety nie moge tego zrobić....
Kod zmieniony. Ten post edytował Gothicbezimienny 22.12.2014, 18:47:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 23:51 |