![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, miałbym prośbę o napisanie króciutkiego skryptu, który:
Liczy średnią arytmetyczną wszystkich dodatnich elementów tablicy. Chciałbym także, by było to napisane prostym językiem, oparte o proste formułki, najlepiej takie znajdujące się w dziale podstawy. http://www.php.rk.edu.pl/w/p/podstawy-php/ - link. Być może wydaje się to banalne, ale lekcje z programowania zacząłem dopiero w tym roku szkolnym, a chciałbym mieć możliwość przeanalizowania tresci takiego prostego skrypciku, który był jednym z kilku na sprawdzianie, który muszę poprawić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak w końcu zadziałało, ale szczerze niewiem jakim prawem. Te całe return to w sumie niewiem po co, ale coś robić chyba musi. No dzięki wszystkim za pomoc, ale szczerze to teraz nabrałem tylko większych wątpliwości czy uda mi sie zdać. Mam poprawic pierwszy sprawdzian, kiedy my już mamy model MVC. Będzie bieda Ten post edytował Xiviss 15.12.2014, 22:51:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:38 |