![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuję pomocy w odczytaniu wyniku zapytania. Napisałem dwie strony z zawartością logiczną. Jedna to wyświetlenie formularza, a druga wykonuje test z danymi wpisanymi w formularzu, a nastepnie zwraca wynik. Funkcja z którą mam problem to ta:
Dodatkowo wyświetla taki błąd:
Ową funkcję wywołuje ten fragment kodu:
Nie wiem czy w czymś pomoże, bo ten kod dopiero wtedy jest interpetowany, gdy formularz zostanie wyświetlony, wypełniony i zaakceptowany. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam! Ten post edytował castagir 13.12.2014, 15:44:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wkurzony byłem i tak napisałem. Chwilę po zamieszczeniu ostatniego postu udało mi się wreszcie właściwie połączyć.
Problem teraz jest inny. Dalej poszeðłem według rad Tursona i ostatecznie mam zmienną z zbindowanymi danymi($wynik): Chciałbym teraz te dane wyciągnąć na zewnątrz. Niestety teraz gdy próbuje wyciągnąć wynik tej zmiennej za pomocą "return" na zewnątrz funkcji, jedyne co mi pokazuje to NULL. Co znowu źle zrobiłem?
PS Rysh: Robię intuicyjną platformę, którą może sobie sam skonfigurować administrator toteż nie mogą być tam wpisane po prostu dane, tylko muszę one zostać tam umieszczane za pośrednictwem stałych, które sa implementowane z innego pliku. Ten post edytował castagir 14.12.2014, 16:36:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:26 |