![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szukam rozwiązania które umożliwi mi uruchomienie kodu PHP jak i HTML co na przykład 1 sekundę. Nie mówie tutaj o CRONIE.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja doskonale wiem jak dziala CRON dlatego nie rozumiem dlaczego caly czas ktos mi mowi ze to co chce zrobie przy pomocy CRON-A
mam jeszcze jeden problem a mianowicie mam taki kod AJAX Kod <script type="text/javascript"> function czatuj() { var interval = setInterval(function() { $.ajax({ type: "POST", url: "czat_ajax.php", dataType : 'json', data: { }, success : function(json) { var div = document.getElementById("tess"); for (var i=0;i<=9;i++) { div.textContent = json[i]['login']; var text = div.textContent; } }, error: function(error) { alert("Jest jakis klopot"); } }); },1000)}; </script> wywoluje to kod php
z tego pliku wychodzi mi takie coś: [{"login":"Admin: gdgdgdfgdfg"},{"login":"Admin: sadbjhsabjhbashdb"},{"login":"Admin: kdkjadkajdbkd"},{"login":"Admin: jdshjkskjsnjnjkfnfjk\nfndsjknjfknsdjkfnjks\ndnjkfnkjsdnsdkjfnsdj\nkdsnfjksdnfsdjkfndsj\nfkdsnfjdsnfjsdfnsdkj\nfndfjkdsnfkjfnkjndsj\nkfnsdkjfnj11111"},{"login":"Admin: hgjhgjhgjhgjhghjbjhb\nhjbhjbjhbhjbhjhhbhhb\njhbjhbhjbhbjhbjhbjbh\njb"},{"login":"Admin: test (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "},{"login":"Admin: klhakjndjkawdn"},{"login":"Admin: asdadad"},{"login":"Admin: asdadad"}] wiec jest super ale w divie do ktorego sie odwoluje pokazuje mi sie tylko ten rekord Admin: asdadad ale jezeli uzyje document.write(""); to pojawi mi sie nowe okno i wyświetli wszystkie rekordy. Macie jakieś pomysly (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował ilidir 23.11.2014, 13:40:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 03:04 |