![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szukam rozwiązania które umożliwi mi uruchomienie kodu PHP jak i HTML co na przykład 1 sekundę. Nie mówie tutaj o CRONIE.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nospor jestes genialny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dzieki nie wiedziałe mnawet ze firebug daje takie mozliwosci
Wiec teraz widze ze ajax mi to dobrze ogarnia tylko dlaczego on mi to wypisuje w kupie o takie coś: {"wynik_1":"Admin","wynik_2":"gdgdgdfgdfg"}{"wynik_1":"Admin","wynik_2":"sadbjhsabjhbashdb"}{"wynik_1":"Admin","wynik_2":"kdkjadkajdbkd"}{"wynik_1":"Admin","wynik_2":"jdshjkskjsnjnjkfnfjk\nfndsjknjfknsdjkfnjks\ndnjkfnkjsdnsdkjfnsdj\nkdsnfjksdnfsdjkfndsj\nfkdsnfjdsnfjsdfnsdkj\nfndfjkdsnfkjfnkjndsj\nkfnsdkjfnj11111"}{"wynik_1":"Admin","wynik_2":"hgjhgjhgjhgjhghjbjhb\nhjbhjbjhbhjbhjhhbhhb\njhbjhbhjbhbjhbjhbjbh\njb"}{"wynik_1":"Admin","wynik_2":"test (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "}{"wynik_1":"Admin","wynik_2":"klhakjndjkawdn"}{"wynik_1":"Admin","wynik_2":"asdadad"}{"wynik_1":"Admin","wynik_2":"asdadad"} czy to jest wynikiem uzytej tabeli (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) chodzi mi o to aby każdy zbiór był wysyłany pod odczytaniu z bazy danych i odrazu wyswietlany przy pomocy alertu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 21:35 |