![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś ma pomysł dlaczego nie mogę otrzymać treści strony.
Chcę docelowo zalogować się na ebok.pl i na bieżąco sprawdzać stan konta, czy już przekroczyłem pakiet darmowych minut czy jeszcze. ... ale póki co nie potrafię nawet wyświetlić tej strony (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Próbowałem również z
ale dalej nic się nie wyświetla.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli komplet jak powinien wyglądać? By otworzyła się strona logowania? Bo nie mogę dojść do tego.
Może mam jakieś ograniczenia na serwerze. Jeśli podesłałbyś mi kompletny skrypt, który działa u Ciebie, tworzy ciasteczka, o których piszesz i otwiera stronę logowania to będę bardzo wdzięczny. Przynajmniej będę miał kryteria wyboru serwera na którym mam to postawić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wykorzystałem Twój fragment i zrobiłem takie coś:
otrzymuję odpowiedź Kod error:1408F119:SSL routines:SSL3_GET_RECORD:decryption failed or bad record mac Czy u Ciebie też pojawia się taki błąd czy wszystko jest OK? Co powinienem mieć włączone na serwerze PHP by nie dostawać takiego komunikatu? Jaką masz wersję OpenSSL? Na jakim systemie? U mnie jest wersja OpenSSL 1.0.1e i podobno ona zawiera błąd który wyświetlany jest w moim przypadku. Dzięki z góry za podesłanie Twojego skryptu. OK, działa dodałem:
Ten post edytował Rozpalacz 19.11.2014, 23:29:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 18:48 |