![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 11 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy w dobrym temacie piszę, jeżeli nie to przepraszam i proszę o przeniesienie.
Poszukuję dobrych programów do php pod oprogramowanie w produktach apple. Nie pracowałem jeszcze na tym sprzęcie i chciałem się dowiedzieć czy jest rzeczywiście wart swojej ceny i czy warto w nim programować. Czym różni się od Windowsa jeżeli chodzi o właśnie takie czynności? Jakie ma wady, zalety? Pytam ponieważ zamierz zakupić produkt apple, ale chciałem wiedzieć czy jest wart swojej ceny. Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja problemu nie widzę. Praca na kacu to przyjemność. Konsola to bajka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) niech ci kupi macbok air + monitor i po problemie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Praca na kacu to przyjemność. Konsola to bajka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) albo mamy różne doświadczenia albo o różnych kacach myślimy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mac ma prawie identyczną konsole co linux więc po co przepłacać ;P |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo mamy różne doświadczenia albo o różnych kacach myślimy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mac ma prawie identyczną konsole co linux więc po co przepłacać ;P W przypadku linux to prawda. Jednak mac to nie tylko system, który nawiasem mówiąc jest wg. mnie bardziej intuicyjny po kilku dniach kilku godzinnej pracy (jedyny minus to rozkład folderów, katalogów) ale również sprzęt. Wykonanie, gładzik, klawiatura, ekran, a już zwłaszcza retina. Kup jakiegoś ultrabooka za 5-6 tyś. na windowsie to nawet nie będziesz blisko takiej jakości. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 22:18 |