![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Tak jak w temacie szukam pomysłu na biznes internetowy. Posiadam zaplecze programistyczne,serwerowe oraz marketingowe. Jedynie czego brakuje to pomysłu. Szacowany budżet na start to tylko 400k zł, więc klony facboków,twiterów ,instagramów raczej nie wchodzą w gre Oferuje 1-3 % udziałów w nowo powstałej firmie. Jeżeli masz fajny pomysł pisz na PW Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam Tak jak w temacie szukam pomysłu na biznes internetowy. Posiadam zaplecze programistyczne,serwerowe oraz marketingowe. Jedynie czego brakuje to pomysłu. Szacowany budżet na start to tylko 400k zł, więc klony facboków,twiterów ,instagramów raczej nie wchodzą w gre Oferuje 1-3 % udziałów w nowo powstałej firmie. Jeżeli masz fajny pomysł pisz na PW Pozdrawiam Co Ty ćpasz człowieku? Szukaj jeleni gdzie indziej a nie wśród ludzi na poziomie za jakich uważam większą część użytkowników tego forum. Widzisz jak Ci taki Mark oddaje facebooka tylko dlatego że znasz php i mysql? proszę Cie. Przez takie teksty tracę czas na naukę programowania zamiast zająć się zarządzaniem .. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co Ty ćpasz człowieku? Szukaj jeleni gdzie indziej a nie wśród ludzi na poziomie za jakich uważam większą część użytkowników tego forum. Widzisz jak Ci taki Mark oddaje facebooka tylko dlatego że znasz php i mysql? proszę Cie. Przez takie teksty tracę czas na naukę programowania zamiast zająć się zarządzaniem .. Nie rzucaj się tak chłopaczku, jestem inwestorem a nie programistą. Tak jak pisałem wcześniej mam już wstępnie przygotowane zaplecze czyli zespól ludzi, firmy które będą współpracowały. Czytaj budżet jest tylko 400 000 zł więc facebooki,twittery nie wchodzą w grę. Dużo osób tutaj piszę o swoich biznesach ale brakuje im zaplecza, bardziej do nich jest kierowana oferta niż do dumnych uber programistów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:29 |