![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam wspólnika do otwarcia i prowadzenia hostingu plików.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@HGWSRW - Ile lat już żyjesz na tej planecie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Masz pomysł na biznes - załóż go. Twoja firma upadnie po miesiącu? Trudno, następnym razem wytrzymasz dłużej. Szukasz wspólnika na forum - nie masz "normalnych" znajomych z którymi mógłbyś poprowadzić biznes? Poszukaj ich - ale nie w internecie.
Nie wiem ile masz wkładu (mam nadzieję, że więcej niż te 600 zł o których jest dyskusja). Poczytaj o kosztach działalności (ostatnio powiększyli składki). Pomyśl może na początku o inkubatorach działalności (przy uczelniach takie są zazwyczaj). Jeżeli masz mniej niż 18-20 lat i planujesz dorobić do kieszonkowego - to lepiej za tą kasę napij się piwa ze znajomymi - może poznasz jakichś przyszłych wspólników. Jak myślisz poważnie o biznesie a nie masz dużych funduszy - musisz nadrobić umiejętnościami albo znajomościami a fundusze się znajdą (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@HGWSRW - Ile lat już żyjesz na tej planecie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Masz pomysł na biznes - załóż go. Twoja firma upadnie po miesiącu? Trudno, następnym razem wytrzymasz dłużej. Szukasz wspólnika na forum - nie masz "normalnych" znajomych z którymi mógłbyś poprowadzić biznes? Poszukaj ich - ale nie w internecie. Nie wiem ile masz wkładu (mam nadzieję, że więcej niż te 600 zł o których jest dyskusja). Poczytaj o kosztach działalności (ostatnio powiększyli składki). Pomyśl może na początku o inkubatorach działalności (przy uczelniach takie są zazwyczaj). Jeżeli masz mniej niż 18-20 lat i planujesz dorobić do kieszonkowego - to lepiej za tą kasę napij się piwa ze znajomymi - może poznasz jakichś przyszłych wspólników. Jak myślisz poważnie o biznesie a nie masz dużych funduszy - musisz nadrobić umiejętnościami albo znajomościami a fundusze się znajdą (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bez komentarza (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 12:21 |