![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję pracy jako programista PHP. Zakres moich umiejętności i doświadczenie są opisane pod adresem:
Portfolio/CV Interesuje mnie praca zdalna lub w okolicy Suwałk. Ten post edytował rnest 10.10.2014, 15:43:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak się grafiki nie umie zrobić, można zainstalować Wordpressa albo założyć konto na Blogger.com i wgrać darmowy szablon.
Można też skorzystać z Twitter Bootstrap. Można też zrobić w Wordzie/Libre Office CV, i umieścić na swoim serwerze w formacie PDF. W sumie każdy pomysł lepszy niż obecna strona, która wizualnie odstrasza i jest okropnie nieczytelna (ciemno zielone litery na szarym tle... no comments). Cytat Strona faktycznie dupy nie urywa ale skoro się uczy PHP to po co ma robić front? z tym się zgadzam - niektórzy pracodawcy oczekują, że ktoś będzie umiał wszystko, począwszy od backendu poprzez frontend aż po grafikę, co jest głupotą. Z drugiej strony po co w ogóle robić stronkę domową jak w 1999 i pisać duperelki typu "urodziłem się w tym i tym roku, chodziłem do technikum, i lubię koty" (czy co tam było napisane? Połowy nie doczytałem), a można po prostu postawić na kod, i napisać coś i wrzucić na Github.com, czy inny podobny serwis, i nie martwić się o grafikę/kwestie wizualne. Też będzie autopromocja, i pewnie bardziej skuteczna. Ten post edytował PrinceOfPersia 11.10.2014, 14:04:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[...] z tym się zgadzam - niektórzy pracodawcy oczekują, że ktoś będzie umiał wszystko, począwszy od backendu poprzez frontend aż po grafikę, co jest głupotą. [...] Ostatnio na pierwszy etap rekrutacji na "programista PHP" było zadanie pociąć szablon .psd i zakodować zgodnie ze standardami w3c ;] Slaby pomysł z tym przewijaniem w bok. Zupełnie jak stara strona intela, z tego co wiem to szybko się tego pozbyli. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 18:02 |