Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Początkujący w PHP z pewnym już doświadczeniem szuka pracy.
rnest

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Poszukuję pracy jako programista PHP. Zakres moich umiejętności i doświadczenie są opisane pod adresem:
Portfolio/CV
Interesuje mnie praca zdalna lub w okolicy Suwałk.

Ten post edytował rnest 10.10.2014, 15:43:27
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
PrinceOfPersia

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

jak się grafiki nie umie zrobić, można zainstalować Wordpressa albo założyć konto na Blogger.com i wgrać darmowy szablon.

Można też skorzystać z Twitter Bootstrap.

Można też zrobić w Wordzie/Libre Office CV, i umieścić na swoim serwerze w formacie PDF.

W sumie każdy pomysł lepszy niż obecna strona, która wizualnie odstrasza i jest okropnie nieczytelna (ciemno zielone litery na szarym tle... no comments).

Cytat
Strona faktycznie dupy nie urywa ale skoro się uczy PHP to po co ma robić front?

z tym się zgadzam - niektórzy pracodawcy oczekują, że ktoś będzie umiał wszystko, począwszy od backendu poprzez frontend aż po grafikę, co jest głupotą. Z drugiej strony po co w ogóle robić stronkę domową jak w 1999 i pisać duperelki typu "urodziłem się w tym i tym roku, chodziłem do technikum, i lubię koty" (czy co tam było napisane? Połowy nie doczytałem), a można po prostu postawić na kod, i napisać coś i wrzucić na Github.com, czy inny podobny serwis, i nie martwić się o grafikę/kwestie wizualne.

Też będzie autopromocja, i pewnie bardziej skuteczna.

Ten post edytował PrinceOfPersia 11.10.2014, 14:04:12
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:54