![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję pracy jako programista PHP. Zakres moich umiejętności i doświadczenie są opisane pod adresem:
Portfolio/CV Interesuje mnie praca zdalna lub w okolicy Suwałk. Ten post edytował rnest 10.10.2014, 15:43:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 27 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mało ciekawie się prezentujesz na tej stronie... Pokoduj trochę więcej, bo mam wrażenie że programujesz od pół roku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mało ciekawie się prezentujesz na tej stronie... Pokoduj trochę więcej, bo mam wrażenie że programujesz od pół roku. Wejdź sobie na mój goldenline i powiedz kto ma większe doświadczenie, a ja pracuje już od jakiegoś czasu. Po dacie rejestracji na forum widzisz kiedy zacząłem się uczyć. I praktycznie od początku cisnę z krótką przerwą. Strona faktycznie dupy nie urywa ale skoro się uczy PHP to po co ma robić front? Chłopie jak ja bym miał w zeszłym roku, pół roku doświadczenia które byłbym w stanie pokazać ludziom, to dziś bym miał trójkę z przodu wypłaty. Komentarz zbędny jak dla mnie... podeślij mu coś na juniora a nie pierdziel głupoty. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdź sobie na mój goldenline i powiedz kto ma większe doświadczenie, a ja pracuje już od jakiegoś czasu. Po dacie rejestracji na forum widzisz kiedy zacząłem się uczyć. I praktycznie od początku cisnę z krótką przerwą. Strona faktycznie dupy nie urywa ale skoro się uczy PHP to po co ma robić front? Chłopie jak ja bym miał w zeszłym roku, pół roku doświadczenia które byłbym w stanie pokazać ludziom, to dziś bym miał trójkę z przodu wypłaty. Komentarz zbędny jak dla mnie... podeślij mu coś na juniora a nie pierdziel głupoty. Po to ma się uczyć front-endu, aby właśnie jako junior mieć siłę przebicia. Mając CV 2 juniorków gdzie jeden mniej więcej kuma co to front, a drugiego co to się uważa za bożyszcze backendu i "będzie robić tylko to" to uhh, wybór jest jasny. Zresztą oohhh, pracujesz w branży krócej, aniżeli mój najkrótszy projekt, a w swoim CV wypisujesz: Cytat Znajomość PHP -4/5 Znajomość CodeIgniter 3/5 Znajomość JavaScript -4/5 Stary nice, jeszcze troche i Crockford przyjdzie do ciebie po dobre rady. Ten post edytował fizzlebubble 10.10.2014, 20:56:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 02:43 |