![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję ciekawego tematu do pracy magisterskiej, chciałbym stworzyć stronę internetową technologie: PHP, HTML/HTML5, CSS/CSS3, JS - jQuery - Ajax (stronę mógłbym przygotować w wersji RWD). Chcę stworzyć coś, co mógłbym później rozwijać, tak aby tylko na pracy magisterskiej się nie skończyło. Z początku myślałem o stworzeniu gry, na bazie thecrims.com gangsters.pl, ale myślę że to nie jest dobrzy pomysł i promotor się na taki pomysł nie zgodzi. Proszę o pomoc! Z góry dziękuję za każdy pomysł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tym dalszym rozwijaniem to bym sie tak nie rwal bo zdaje sie ze tak jest - u mnie tak bylo - ze praca staje sie wlasnoscia uczelni, pewnie moglbys sobie robic dalej wszytko i nawet by nikt o nic nie zapytal ale nigdy nie wiadomo.
Ja Ci powiem tak, nic odkrywczego raczej nie zrobisz - z calym szacunkiem - CMS'a tez Ci pewnie przyjma jak zrobisz go porzadnie, dla przykladu przepchnalem sklep internetowy w oparciu o Symfony 2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) wtedy bylo jeszcze w miare swieze, ale co z tego, komisja nie ma pojecia co to Symfony, "siedza i paczą", zeby ladne i ladnei dzialalo, ewentualnie doj***bia Ci pytanie z matmy zeby Ci za dobrze nie poszlo ; D generalnie lepiej zrob to tak jak Ci wygodniej, a sam zajmuj sie tym co cie pasjonuje, szkoda czasu na "odkrywaine" magisterki ktore i tak nikt nie doceni. Ten post edytował usb2.0 6.10.2014, 13:09:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 07:51 |