![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję osoby która podejmie się zlecenia i wykona skrypt na przykładzie bustybay.com (+18)
Podstawowe czynności: Rejestracja użytkownika, profil, dodawanie albumów, komentowanie ich, wiadomości między użytkownikami (prywatne) oraz komentowanie profilu usera (nie tylko dodanych zdjęć) oraz ranking ocenianych (łapka w górę i w dół) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaka stawka godzinowa -> już znalazł kogoś za 450 zł za cały skrypt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No przykro mi bardzo, że nie wybrałem pana, ale po co mam przepłacać aż tyle? :-) Cytat myślałem że ma Pan jakiś określony budżet smile.gif ok, moja cena to 6k PLN netto termin ok 30 dni Moim zdaniem każdy ceni się według swojej miarki, ale czy to powód aby udostępniać prywatne wiadomości? Wybrałem inną osobę, moja sprawa, wybieram to co dla mnie jest najbardziej korzystne. Więc pozdrawiam serdecznie! ;- ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:32 |