![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie. Jakby ktoś, coś widział, słyszał o promocji na Burzę to piszcie. Chętnie zakupię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Raczej Personal licence
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli kupiłem licencję prywatną i mam produkt zarejestrowany na własnym komputerze, którego używam w pracy to mogę. Tak rozumiem ten zapis Patrz na ten punkt: Cytat 9. Can I use my personal license on 2 different machines at the same time? No. Each software installation requires a separate license to run simultaneously. Oznacza to, że można używać to na wielu komputerach, kwestia tego, żebyś używał tego tylko Ty. No i jeszcze raz przypomnę: Cytat 6. Can I use my personal license at work and at home? Yes, you can. Our EULAs do not restrict this. Więc jawnie tłumaczą, że prywatna licencja: 1. uprawnia do użytku komercyjnego, 2. uprawnia do użytkowania na wielu maszynach, ale przez jedną osobę, 3. uprawnia do użytkowania w firmie i w domu. Więc nie rozumiem, czemu twierdzisz inaczej, ale chyba aż napiszę do nich maila i zapytam, chociaż z ich FAQ licencji wydaje się to oczywiste Ten post edytował Daimos 22.09.2014, 21:33:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 14:04 |