![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie. Jakby ktoś, coś widział, słyszał o promocji na Burzę to piszcie. Chętnie zakupię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Raczej Personal licence
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ad licencji to prywatnej możesz używać komercyjnie. Ograniczenie jest takie że "nie możesz" sobie odpisać kosztów za licencję. Hmmm zaprzeczają temu co mówisz w opisie prywatnej licencji: Cytat If you want to purchase a license for your personal use, and you are the only person planning to use that license, then the Personal License is for you. Personal licenses are non-transferable, and they are not available to companies. Prawnikiem nie jestem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale jawnie piszą, że do użytku osobistego i nie dla firm, więc w razie kontroli w firmie, taka forma licencji raczej nie jest akceptowalna. $_$ EAP ciekawa sprawa, ale nie ma co kombinować, albo kupić, albo nie używać, demo dla mnie tylko do testów. Zdarzy się, że nie przedłużą okresu i co? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faktycznie jak oglądam co potrafi PHPstorm to netbeans się ugina. Cholera przez przypadek na ten temat wpadłem i przez Was chyba będę się przesiadał ! --- EDIT! Pyton_000 faktycznie masz rację, znalazłem inny zapisek odnośnie prywatnej licencji:
Ciekawi mnie, czy mogę jej używać na kilku stanowiskach (dalej jedna i ta sama osoba, więc by się zgadzało). Hmmm wizja wydania kilku tysięcy właśnie zmalała do kilkuset złotych, podoba mi się to (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) --- znowu edit Cytat 6. Can I use my personal license at work and at home? Yes, you can. Our EULAs do not restrict this. Czyli wszystko jasne, na moje potrzeby mogę mieć licencję prywatną Ten post edytował Daimos 21.09.2014, 13:21:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 19:06 |