![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No jak w temacie.. po krótkim urlopie sobie zacząłem pisać narzędzie do lepszego debugowania niż konsola która nie ma z definicji dostępu do wszystkich metod w obiektach, i zmiennych w metodach które nie są definiowane globalnie a mimo wszystko czasem chciałbym znać ich aktualną zawartość zamiast w kodzie pisać 20 tysięcy razy console.log(coś tam);
Nie ma problemu żeby to napisać ale jak sprawdzić wszystkie używane obiekty w dokumencie w danej chwili? Ktoś ma jakieś sugestie jak mnie naprostować w mojej niewiedzy? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W gruncie rzeczy chciałbym ustalić jedno i drugie.
Jakie obiekty są używane w całym dokumencie ogólnie, i w danym momencie. Wiem że są gotowe narzędzia, choć... czy firebug ma takie możliwości? Ale nie na tym polega nauka żeby ciągle korzystać z gotowych rozwiązań. To taki studium case gdzie chce się douczyć kilku rzeczy o których bladego pojęcia nie mam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:04 |