![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 13.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bracia, Obywatele, Towarzysze,
oszczędźcie mi proszę nieprzespanej nocy. Otwieram sobie bazę i listuję jej zawartość:
Wiem, jak umieścić te dane w tabeli:
ale za cholerę nie wiem, jak umieścić poszczególne rzędu w rzędach i kolumnach bootstrapa. Pomożecie?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 13.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję, ZaXaZ, niestety gdzieś jest chyba jakiś błąd.
Wypluwa mi: Warning: Illegal string offset 'Nazwa' Warning: Illegal string offset 'Opis' itd... a same dane - jakieś literki - są rozsypane poniżej. Badam dalej, jeśli ktoś, (np. Turson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma jakąś ideę, to bardzo proszę(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ps. Oczywiście i tak wracam do podstaw. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję, ZaXaZ, niestety gdzieś jest chyba jakiś błąd. Wypluwa mi: Warning: Illegal string offset 'Nazwa' Warning: Illegal string offset 'Opis' itd... a same dane - jakieś literki - są rozsypane poniżej. Badam dalej, jeśli ktoś, (np. Turson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma jakąś ideę, to bardzo proszę(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ps. Oczywiście i tak wracam do podstaw. Te indeksy nie istnieja pewnie, Zrob dla tekstu tak:
I pokaż co Ci zwraca, kliknij pierwszy link w mojej sygnaturze. Ten post edytował ZaXaZ 28.08.2014, 16:22:47 |
|
|
![]()
|
|
Te indeksy nie istnieja pewnie, Zrob dla tekstu tak:
I pokaż co Ci zwraca, kliknij pierwszy link w mojej sygnaturze. Ok, czytam pierwszy link:) Zwraca: Undefined variable: PDO mimo:
Dobra, skumałem, przepraszam za głupotę. Wyrzuca: (pewnie przez nadal istenijące bloby ) itd. Ten post edytował arstherapia 28.08.2014, 16:29:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 01:45 |