![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Mam pliki changelog.txt, readme.txt i zastanawiam się -> w jakim folderze powinny się znajdować?
2. Pytanie do osób które zarabiają ponad 250zł, Większość osób po opanowaniu podstaw tworzą tematy typu "Co po php" ja jednak mam pytanie "Jak dalej z php", podstawy opanowałem już dawno, póki co uczę się przeglądając manual, Staram się używać jak najwięcej funkcji nowo poznanych (trzymając się przy tym wydajności) jednak pomijając kwestie czasu, Jak wy się uczycie? Tak jak opisałem? Przy projektach jeśli są z innymi szukacie nowo poznane funkcję? Jeszczę inaczej? - bo jakoś chyba się uczycie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sposobów jest wiele ale chciałbym wiedzieć przy czym najbardziej pogłębiacie wiedzę. Ten post edytował ZaXaZ 24.07.2014, 13:39:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz pogrubić co ci się podoba.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz pogrubić co ci się podoba. A no, pogrubiło, ostatecznie takie rozwiazanie chyba najlepsze, niz zeby byl link tylko w dacie: --CSS-- Co oznacza to:
Chodzi o > podejrzalem gdzies na czyjejs stronie to i dziala z tym rezultatem co chciałem. Tylko nie wiem co to. Jak to sie nazywa? Jak kogoś to obchodzi to zrobilem tak:
Dzieki temu nie musze tworzyc w footer zadnego odnosnika a data sie sama pokoloruje (2013-2014) --HTACCES-- Jak moge przekierowac na strone glowna jesli (IP!=ipSerwera i IP!=12.123.11.00) Chodzi mi o zabezpieczenie folderów gdzie tylko strona może mieć dostęp, w drugim przypadku strona+jedno ip. Ten post edytował ZaXaZ 30.08.2014, 18:11:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 12:58 |