Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [JavaScript] Slownik wulgaryzmow
tzm

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

No jak w temacie, zna ktos cos, widzieliscie, uzywaliscie?
Potrzebny mi do zabezpieczenia czatu.

edit: zeby drugiego tematu nie robic... ktos wie czy sie cos zmienilo w sprawie focus'a w chrome? za cholere go nie potrafie wylaczyc normalnymi sposobami typu: outline: none; dla webkit i zadne wynalazki z googla mi nie pomagaja. jakis fix? blur() z jquery tez nie pomaga.

@Dapi, dzieki. sekunde przez odswiezeniem tematu stackoverflow tez mi to podal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ten post edytował tzm 24.08.2014, 18:45:51
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
golabow

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Temat jest ciekawy i sam napisałem taki skrypt który generuje tablice wulgaryzmów, jeszcze użyłem innej strony więc kolekcja jest spora, ale pewno by się znalazło więcej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
gotowa tablica JS:

1. var slownik = ['kurwa', 'o kurwa!', 'kurwa ja pierdole', 'kurewsko', 'wykurwiście', 'kurwiszon', 'kurwica', 'do kurwy nędzy!', 'skurwysyn', 'podkurwić', 'zakurwić', 'zkurwić', 'wykurwić', 'nakurwić', 'chuj', 'chujowo', 'chuj wie', 'jak chuj', 'chujaj się', 'nima chuja we wsi', 'jak po chuju', 'ni chuj', 'śmierdzi chujem', 'jak chuj strzelił', 'chujnia', 'chuj ci w oko', 'pierdoliĆ', 'pierdol się', 'pierdole cię', 'wypierdalaj', 'spierdalaj', 'pierdolisz!', 'pierdolić to', 'pierdolny', 'o ja pierdole!', 'pierdolnie', 'podpierdolić', 'zapierdolić', 'zpierdolić', 'wypierdolić', 'napierdolić', 'jebaĆ', 'jebaj się', 'jebany', 'wyjebaj się', 'podjebać', 'zajebać', 'zjebać', 'wyjebać', 'najebać', 'inne', 'w pizde jeża!', 'rozdupi mi ryj', 'niema bata', 'nie wąsko', 'twój stary!', 'ciulaj się', 'ciulej mi gałę!', 'ciulów sto!', 'pałuj się', 'spierdalaj', 'ni w chuja ni w cipke', 'pędź bizony', 'debil', 'dzifk', 'dziwk', 'chujchuj', 'ehuj', 'jebac', 'jeban', 'jebie', 'kretyn', 'kurfa', 'kurw', 'korwa', 'ciota', 'cioto', 'kutas', 'mordapalant', 'palki', 'palko', 'pedal', 'pierdol', 'pizd', 'pleban', 'plebs', 'pleb', 'plebie', 'pojeb', 'wyjeb', 'wypierd', 'debile', 'debilu', 'dzifki', 'dzifko', 'dziwki', 'dziwko', 'huju', 'hujki', 'hujku', 'kretyni', 'kurwo', 'kurwy', 'kutasie', 'kutasy', 'palancie', 'palanty', 'pierdolciesie', 'pierdolecie', 'pierdolewas', 'pierdolsie', 'pizdo', 'pizdy', 'pojebie', 'pojeby', 'ruchajciesie', 'ruchajsie', 'skurwiel', 'skorwiel', 'skurwysyn', 'spierdalaj', 'walciesiena', 'walsienaryj', 'whoyou', 'wypierdalaj', 'kur\/\/a', 'chuj', 'ciota', 'cioto', 'cioty', 'cip', 'cipa', 'cipk', 'dziwk', 'fiuc', 'fiut', 'fjut', 'huj', 'jeb', 'kurew', 'kurw', 'kutas', 'pedal', 'pierdol', 'pizd', 'qrw', 'qurw', 'ruch', 'skurwiel', 'spierd', 'ssij', 'wyjebac', 'wypierd', 'zajeb', 'dzifk', 'dziwk', 'chuj', 'chuje', 'hujk', 'jebac', 'jeban', 'jebuny', 'jebie', 'kretyn', 'kurfa', 'kurw', 'korwa', 'ciota', 'cioto', 'kutas', 'pierdol', 'pizd', 'pleban', 'plebs', 'pleb', 'plebie', 'pojeb', 'suka', 'wyjeb', 'wypierd', 'debilu', 'dzifki', 'dzifko', 'dziwki', 'dziwko', 'huju', 'hujki', 'hujku', 'idioci', 'idioto', 'kretyni', 'kurwo', 'kurwy', 'kutasie', 'kutasy', 'pierdolciesie', 'pierdolecie', 'pierdolewas', 'pierdolsie', 'pizdo', 'pizdy', 'pojebie', 'pojeby', 'skurwiel', 'skorwiel', 'skurwysyn', 'spierdalaj', 'wypierdalaj', 'kur\/\/adebile', 'debilu', 'dzifki', 'dzifko', 'dziwki', 'dziwko', 'huju', 'hujki', 'hujku', 'kretyni', 'kurwo', 'kurwy', 'kutasie', 'kutasy', 'pizda', 'pizdo', 'pizdy', 'pojebie', 'pojeby', 'ruchajciesie', 'ruchajsie', 'skurwiel', 'skorwiel', 'skurwysyn', 'spierdalaj', 'walciesiena', 'walsienaryj', 'wypierdalaj', 'twojstary', 'twojastara', 'zjebie', 'pedale', 'fuck'] ;

Mam nadzieje że moderator mnie nie zbanuje za "przekleństwa" bo służą one pomocą.

Ten post edytował golabow 26.08.2014, 14:23:12
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 7.10.2025 - 01:58