![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałem zaoferować tutaj swoją usługę kodowania layoutów pod silnik WordPress. Chodzi mi o dłuższą współpracę webdesigner/koder. Mam parę osób, które mogą mnie polecić więc jak będzie trzeba odniesiemy się do nich.
Moje portfolio: http://lokuproductions.pl/ Prac nie mam, nie mam jak pokazać. Pierwszą zrobię za darmo, do czasu, aż współpracownik stwierdzi, że jest ok. Co wykonam?: - Kodowanie stron internetowych pod Word Press lub/oraz ich Design - Pocięcie szablonu z pozycji .PSD i zakodowanie go do WP lub zwykłego HTML/CSS - Utworzenie szablonu graficznego oraz jego zakodowanie(firma, portfolio, itd.) - Wykonanie pojedynczej grafiki np. logo, header, sygnatury, avatary, itd itp. To, co trzeba to opiera się u mnie na bootstrapie. Kod i klasy czytelne, łatwe do edycji. Portal będzie sprawny i łatwy w użyciu przez silnik WP. Kontakt ze mną: GG: 49841298 Skype: lokuprod E-mail: lokuprod@gmail.com Nowy wygląd portfolio! Ten post edytował Loku 18.08.2014, 13:05:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzę, że jak na każdym forum każdy się gryzie, ale nie szkodzi
![]() Dwa, czy to ważne, jaka jest moja retoryka? Nie, patrzy się na wykonane projekty, a nie na to jakim sposobem ktoś pisze na forum. Trzecia sprawa, jeśli nie macie nic więcej do powiedzenia, tylko demotywowanie mnie w tym poście(też dlatego chcę go usunąć) to nie piszcie, ja sobie znajdę klientów lub współpracę i tak, a każdy link na każdym forum jest dla mnie cenny. Pozdrawiam, miłego wieczoru ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 19:14 |