![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Przerzuciłem się na morris js, aby przedstawić dane z bazy. Generalnie wszystko działa ale mam problem z dodatkowo opcją, tzn. chcę zmienić kolor konkretnego punktu wykresu gdy action=buy tak wygląda mój JSON:
A tak kod wykresu:
Else return działa, czyli jest problem z odczytaniem tego actiona. Teoretycznie powinno działać ale nie działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Lethys 21.08.2014, 11:47:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Przed chwilą w innym temacie sam pisales, że potrzebujesz zupelnie innej struktury json niż ta co podajesz tutaj. Czyzbys uzywal dwoch roznych skryptow, z ktorych kazdy potrzebuje innej struktury? poza tym widze tu totalną sprzecznosc.... xkey: 'longdate', ykeys: ['price'], labels: ['Cena'] Sie zdecyduj, bo nie chce mi sie wierzyc, ze longdate podaje sie jako tekst, ale juz price jako tablice. Tak w poprzednim temacie potrzebowałem innej struktury, ale przeniosłem się na inna biblioteke i teraz inaczej wygląda Json. Tak longdate jest zapisane jako tekst, a gry price nie zapisze sie jako tablice, to skrypt nie działa, więc jest tak. Ale nie z tego powodu zakładałem ten topic, nospor może wiesz czemu nie zmienia mi kolorów? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 13:52 |