![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie forumowiczow,
projekt engine Mam problem, a wlasciwie rozterki, czy takie rozumowanie jest sluszne?. Najbardziej mnie trapi problem z modulami, w jaki sposób Wy go rozwiazujecie? moduly to w tym przypadku czesci strony, czyli np. sonda, podstawowa zawartosc, menu etc. Bardzo prosze o pomoc. Jestem praktycznie czytelnikiem forum od dluzszego czasu, ale cos malo pisze. Postaram sie poprawic |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 521 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba że w ogóle autor podaje jakieś założenia do systemu, zamiast walnąć 100 linii kodu, jak to się czasami u nas zdarza (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Natomiast istotnie, mało szczegółów. Jak ma działać engine? co ma się kiedy wykonywać? itd... Jedno co już mi się rzuca w oczy to przegięcie w stronę obiektowości. Np klasa timer - czy nie jest to przerost formy nad treścią? Klasa error - czy rzeczywiście pojedynczy błąd ma być instancją klasy, czy też chcesz napisać własnego error handlera? Error != error handler, oczywiście. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:45 |