![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałem zaoferować tutaj swoją usługę kodowania layoutów pod silnik WordPress. Chodzi mi o dłuższą współpracę webdesigner/koder. Mam parę osób, które mogą mnie polecić więc jak będzie trzeba odniesiemy się do nich.
Moje portfolio: http://lokuproductions.pl/ Prac nie mam, nie mam jak pokazać. Pierwszą zrobię za darmo, do czasu, aż współpracownik stwierdzi, że jest ok. Co wykonam?: - Kodowanie stron internetowych pod Word Press lub/oraz ich Design - Pocięcie szablonu z pozycji .PSD i zakodowanie go do WP lub zwykłego HTML/CSS - Utworzenie szablonu graficznego oraz jego zakodowanie(firma, portfolio, itd.) - Wykonanie pojedynczej grafiki np. logo, header, sygnatury, avatary, itd itp. To, co trzeba to opiera się u mnie na bootstrapie. Kod i klasy czytelne, łatwe do edycji. Portal będzie sprawny i łatwy w użyciu przez silnik WP. Kontakt ze mną: GG: 49841298 Skype: lokuprod E-mail: lokuprod@gmail.com Nowy wygląd portfolio! Ten post edytował Loku 18.08.2014, 13:05:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Osobiście jak widzę bootstrapa w ofertach front-endowych to mnie tak odrzuca że szok.
Wszystkie strony na jedno kopyto ... kreatywność spada do minimum niezbędnego. No ale działaj, może się wyrobisz. ps. to nie hejt. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Osobiście jak widzę bootstrapa w ofertach front-endowych to mnie tak odrzuca że szok. Wszystkie strony na jedno kopyto ... kreatywność spada do minimum niezbędnego. No ale działaj, może się wyrobisz. ps. to nie hejt. I dobrze że na jedno kopyto, wreszcie jakaś standaryzacja internetu. Bootstrap zapewnia że treść będzie czytelna, a o to chodzi w małych stronkach. Lepsze to od tych kiczowatych rozpadających się stronek, albo cudactw gdzie nie wiadomo o co chodzi. Jak robisz aplikacje desktopowe w c# też jedziesz jedynym słusznym standardem wyglądu które zapewnia IDE. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
I dobrze że na jedno kopyto, wreszcie jakaś standaryzacja internetu. Bootstrap zapewnia że treść będzie czytelna, a o to chodzi w małych stronkach. Lepsze to od tych kiczowatych rozpadających się stronek, albo cudactw gdzie nie wiadomo o co chodzi. Jak robisz aplikacje desktopowe w c# też jedziesz jedynym słusznym standardem wyglądu które zapewnia IDE. Kto co lubi, faktem jest że bootstrap jest godnym uwagi frameworkiem, estetycznym i ogólnie dobrym. Sam z niego na potęgę korzystam z tym wyjątkiem że do aplikacji backendowych. Nie każdy chce zaprzęgać front-endowca po to żeby mu zrobił coś w bootstrapie za cholera wie jaką kasę - bo ile teraz stoją strony? 1000? To tą samą robotę ja zrobię za 200 i nie dlatego że jestem studentem i zaniżam stawki na rynku, po prostu i tak muszę mieć jakiś podgląd pisanych aplikacji a bootstrap daje taką możliwość bardzo szybko. A że jest estetyczny właśnie i prosty to większości klientów to bardzo pasuje i zostaje potem wersja ' robocza '. A przy takim bootstrapie prawda jest taka że znajomość html'a i css'a spada do minimum koniecznego, raczej trzeba się nauczyć trochę hexa, poczytać dokumentacje i teraz każdy może być front'endem. Nie pasuje mi to po prostu ze względów takich że ja się musiałem parę lat uczyć żeby napisać swój mini framework RWD a teraz każdy ma gotowca. Gdyby tak nie było to zamiast 200 złotych mógłbym brać 1000 za interface. Tyle. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 16:47 |