![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałem zaoferować tutaj swoją usługę kodowania layoutów pod silnik WordPress. Chodzi mi o dłuższą współpracę webdesigner/koder. Mam parę osób, które mogą mnie polecić więc jak będzie trzeba odniesiemy się do nich.
Moje portfolio: http://lokuproductions.pl/ Prac nie mam, nie mam jak pokazać. Pierwszą zrobię za darmo, do czasu, aż współpracownik stwierdzi, że jest ok. Co wykonam?: - Kodowanie stron internetowych pod Word Press lub/oraz ich Design - Pocięcie szablonu z pozycji .PSD i zakodowanie go do WP lub zwykłego HTML/CSS - Utworzenie szablonu graficznego oraz jego zakodowanie(firma, portfolio, itd.) - Wykonanie pojedynczej grafiki np. logo, header, sygnatury, avatary, itd itp. To, co trzeba to opiera się u mnie na bootstrapie. Kod i klasy czytelne, łatwe do edycji. Portal będzie sprawny i łatwy w użyciu przez silnik WP. Kontakt ze mną: GG: 49841298 Skype: lokuprod E-mail: lokuprod@gmail.com Nowy wygląd portfolio! Ten post edytował Loku 18.08.2014, 13:05:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Doceniam tą krytykę i wiem, że to nie hejt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na komórkach mówicie rozpada się, właśnie nie miałem na czym sprawdzić. Za chwilę siądę i zrobię tą stronę jako responsywną, postaram się i wyjdzie. Więc do 2-3h powinno na komórkach działać poprawnie. Jeśli chodzi o bootstrapa, to używam go od niedawna i fakt, lepiej mi idzie bez używania tego framework'a. Ale uczę się cały czas, jeszcze młody jestem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Jeszcze jedno, to, że moje portfolio jest dość proste i może dla niektórych słabe to tylko ze względu takiego, iż ta strona jest tylko do pokazania treści, która opisuje samego mnie. Wiem, że powinna być bardziej dopracowana, ale mam parę projektów do wykonania i czasu też brak, ale siądę i dopracuję tą stronę w przynajmniej 95%. Bo to jednak ważna wizytówka. Pozdrawiam i zapraszam chętnych do współpracy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 08:35 |