![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No jak w temacie, jak przeglądam forum i ogólnie sieć to CI jest traktowany jako bardzo bardzo niszowy framework.
Skąd na niego takie ciśnienie? Zanim dobrze wgryzłbym się w S2 czy Z2 to minęło by parę tygodni żeby zrozumieć co tak na prawdę CI traci do tych frameworków. Mógłby mi ktoś przybliżyć o co chodzi? Sam osobiście jestem wyjątkowo bardzo zadowolony z tego rozwiązania i pluję sobie w twarz że tak późno wziąłem się za programowanie obiektowe. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tz widzę że rynek jest przesycony Symfony2, Zend2, dlaczego?
Z tego co widzę po testach wydajnościowych to oba frameworki raczej... leżą i wołają o pomstę do nieba. Co w nich takiego fajnego? Tak jak mi tu kiedyś ktoś rzucił tematem phalcona - to chyba najlepszy wybór teraz choć.. z górnej półki trochę. Mam powiedzmy 6 tygodni żeby opanować jaki kolwiek MVC przynajmniej w stopniu żeby jaką kolwiek prace dostać, stąd moje obawy za co się brać w tak krótki czas. Nie koniecznie mi zależy na super zajebistym opanowaniu narzędzia, ale żeby chociaż się umieć już w danej technologii poruszać.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:32 |