![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No jak w temacie, jak przeglądam forum i ogólnie sieć to CI jest traktowany jako bardzo bardzo niszowy framework.
Skąd na niego takie ciśnienie? Zanim dobrze wgryzłbym się w S2 czy Z2 to minęło by parę tygodni żeby zrozumieć co tak na prawdę CI traci do tych frameworków. Mógłby mi ktoś przybliżyć o co chodzi? Sam osobiście jestem wyjątkowo bardzo zadowolony z tego rozwiązania i pluję sobie w twarz że tak późno wziąłem się za programowanie obiektowe. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Framework jak kazdy inny, jak dobrze Ci sie programuje w Yii to programuj w Yii, a jak zdzisiu framework to w nim. Nie daj sie opinii innych ktorzy mowia "nie programuj w nim bo jest zly albo inny jest lepszy". Programuj w tym w czym Ci jest wygodnie. Jak szybko potrafisz szybko sie odnalezc w CI to nic nie stoi na przeszkodzie. Przeciez framework ma dzialac jak narzedzie ktore Ci pomoze w tworzeniu aplikacji.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 12:59 |