![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Mam pliki changelog.txt, readme.txt i zastanawiam się -> w jakim folderze powinny się znajdować?
2. Pytanie do osób które zarabiają ponad 250zł, Większość osób po opanowaniu podstaw tworzą tematy typu "Co po php" ja jednak mam pytanie "Jak dalej z php", podstawy opanowałem już dawno, póki co uczę się przeglądając manual, Staram się używać jak najwięcej funkcji nowo poznanych (trzymając się przy tym wydajności) jednak pomijając kwestie czasu, Jak wy się uczycie? Tak jak opisałem? Przy projektach jeśli są z innymi szukacie nowo poznane funkcję? Jeszczę inaczej? - bo jakoś chyba się uczycie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sposobów jest wiele ale chciałbym wiedzieć przy czym najbardziej pogłębiacie wiedzę. Ten post edytował ZaXaZ 24.07.2014, 13:39:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. To nie jest bycie "słabym z matmy"...
2. Dlaczego nie sprawdzić jak bzdurne wyniki dostajesz? 3. Słyszałeś kiedyś by stosunek mil do kilometrów był zmienny? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. To nie jest bycie "słabym z matmy"... 2. Dlaczego nie sprawdzić jak bzdurne wyniki dostajesz? 3. Słyszałeś kiedyś by stosunek mil do kilometrów był zmienny? 1. no to programistą... 2. według mnie znacznie nie odbijają (ale nie porownywalem) 3. probowalem zeby jak mniejsze od 1 zeby wyliczalo dla 0.9 itd jak wieksze to tez inaczej ale tu nie wiem jak do konca. chyba zeby jak >=1.1 robic explode po .i tu razy tamta liczbe 0. cos, poprawi mmie ktos czy dobrze kombinuje? Ten post edytował ZaXaZ 14.08.2014, 12:26:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 12:58 |