![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ale większość z nas (wykonujących pracę w pozycji siedzącej), lub tych którzy zbyt często (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) , narzeka na bóle w krzyżu. Chciałbym spytać jak sobnie z tym problemem radzicie, jakie macie sposoby, może podacie namiar na jakieś miłe sprawdzone masażystki? Wstawanie co jakiś czas i przechadzki po biurze, wyginanie kręgosłupa w kiblu, na wiele się nie zdają.
Jakieś pomysły? Może jakieś maty automatycznie masujące odcinek lędźwiowy? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 9 Dołączył: 18.06.2013 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja chyba bym mógł głodować by móc odłożyć pieniądze na lepsze buty niż znowu kupować te słynne 'cichobiegi'. Trochę dało się w nich pobiegać, a potem... szkoda gadać (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ktoś pisał o rozwalonych kolanach. Taki motyw, że ostatnio miałem zapalenie stawów kolanowych. Masakra, cały czas boli, a na dodatek te dziwne uczucie pieczenia w kolanie. Dostałem od znajomych info, że glukozamina potrafi czynić cuda. I faktycznie, zajebiście dużo daje. Także jak coś to polecam wam ją na stawy! Ja brałem te z amway'u. Nie wiem czy to jakaś różnica, ale te zostały mi polecone. Ten post edytował BigPig 14.08.2014, 07:44:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 19:39 |