![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z ostylowaniem a:link i a:visited. Gdy zrobię kod, np. taki: Kod <style>a:link { font-weight: bold; } a:visited { font-weight: normal; }</style> <a href="jakislink_do_mojej_podstrony_lub_zewnetrzny">TEST</a> Problem w tym, że taki kod ZAWSZE daje rezultat pogrubienia i nigdy nie ma tego "normal" (lub jeśli dam odwrotnie normal i bold, to nigdy nie będzie pogrubione) po odwiedzeniu linku. Gdy natomiast dam: Kod <style>a:link { color: red; } a:visited { color: white; }</style> To link nieodwiedzony BĘDZIE czerwony a ODWIEDZONY BĘDZIE biały. Da się coś z tym zrobić? Zależy mi aby TYLKO nieodwiedzony link był pogrubiony, męczę się z tym od godziny i nawet google nie pomaga... Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem co ma wspólnego font-weight z tym skoro color działa, ale trudno.
W takim razie, czy jest jakaś możliwość pogrubienia odwiedzonych linków choćby przez PHP? Zależy mi na tym, ponieważ chcę aby odwiedzone Posty na mojej stronie nie były pogrubione (zależy mi na tym bo bardzo to pasuje na mojej stronie) a te jeszcze nie odwiedzane aby nie były pogrubione. Naprawdę nic się nie da? Nie rozumiem co im dało zablokowanie font-weight.... Ten post edytował Asig 10.08.2014, 11:00:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:35 |