![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamierzam wkrótce wprowadzić w swoim CMSie obsługę języków, tylko że nie wiem jak to zrobić by było "szybkie i wydajne", czy zastosować zwykły include z langiem w postaci np. tablicy, czy może coś innego? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/aarambo.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
hmm. Powiem tylko tyle na ten temat.
Albo bardzo nisko cenisz swój czas, albo masz bardzo wolny serwer, albo... hmmm , zabrakło mi pomysłu jak nazwać kogoś, kto przejmuje się różnicami rzędu 0.01 , zyskując w zamian elastyczność i wygodę pracy z kodem. No ale cóż - o gustach się nie rozmawia, a wszak wymagałoby to poświęcenia paru minut na zapoznanie się z kolejnym (o jakie to okrutne) manualem. @[fisher] jest to bardzo ciekaw metoda. Ja stosowałem jeszcze inną - zadeklarowanie własnego znacznika, np. {t} {/t} , dzięki któremu wszystkie teksty, które się w nim znajdowały, przechodziły przez zdefiniowaną przezemnie metodę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 15:16 |