![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam następujący problem szykuje nową wersie strony .
jakiś czas temu wstawiłem formulaż na stronie i wszystko działało poprawnie. Lecz kiedy wczoraj sprawdzałem to na stronie jest niby wszystko ok wyskakuje komunikat o wysłaniu email lecz on nie dociera do adresata. Poniżej podam skrypt php i plik tpl
plik tpl dodam że serwer jest home |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem
występuje błąd serwera wysłałem zapytanie do home odpowiedz; Pragnę poinformować, iż w ostatnich dniach wdrożono nowe mechanizmy antyspamowe, które ograniczają wysyłkę spamu oraz zjawisko tzw. spamu z własnego adresu. Niezbędne jest zaktualizowanie skryptu o poprawny nagłówek FROM - w tym przypadku należy podać rzeczywisty adres email, który istnieje na serwerze w home.pl. Szczegółowe informacje dostępne są w naszej dokumentacji pod adresem https://pomoc.home.pl/komunikaty/1067. Lecz i tak mam problem z poprawieniem tego skryptu jeśli ktoś spotkał się z tym problemem to prosiłbym o pomoc zmiana poniżej działa lecz tylko na tym formularzu dodałem $piatyparametr I w wiadomości " nadawca" występuje adres serwera zamiast nadawcy Przy odpowiedzi na zapytanie jest okej odpowiedz kierowana jest do nadawcy
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:24 |