![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym z tej strony http://playarena.pl/umbrella?city_id=1#bra...omming_meetings pobrać i wyświetlić 5 nadchodzących meczów na mojej stronie. Jestem kompletnie zielony z php, a ta funkcja jest mi bardzo potrzebna. Chciałbym się dowiedzieć jak to zrobić i przy okazji nauczyć, także proszę o wyrozumiałość. Przeszukałem wiele stron, ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania na swój problem. Proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zalecane jest, żeby nie zamykać znacznika PHP w plikach, które kończą się instrukcją PHP, a zwłaszcza w tych, które nie zawierają nic poza kodem PHP. Jest taka dlatego, żeby mieć pewność, że do kodu nie przedostała się żadna treść wyjścia. Zauważ, że między tymi dwoma zakończeniami pliku nie ma wielkiej różnicy:
i
Nie miałem jak inaczej zobrazować spacji. Łatwo przeoczyć po prostu jakiś znaczek po domknięciu PHP, a sam już dzisiaj widziałeś, że np. przy plikach generujących JSON (i nie tylko przy nich) to może wszystko zepsuć. Dlatego nie domykajmy ich, jeśli nie musimy. Ten post edytował SmokAnalog 2.08.2014, 00:24:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 17:18 |