![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym z tej strony http://playarena.pl/umbrella?city_id=1#bra...omming_meetings pobrać i wyświetlić 5 nadchodzących meczów na mojej stronie. Jestem kompletnie zielony z php, a ta funkcja jest mi bardzo potrzebna. Chciałbym się dowiedzieć jak to zrobić i przy okazji nauczyć, także proszę o wyrozumiałość. Przeszukałem wiele stron, ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania na swój problem. Proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fate, myślisz że osoba "kompletnie zielona z php" poradzi sobie z parserem DOM?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Fate, myślisz że osoba "kompletnie zielona z php" poradzi sobie z parserem DOM? No a co w tym takiego? tydzień od tego jak się zacząłem uczyć php szef mi kazał napisać parser strony który pobierał 4000 produktów ze sklepu, na różnych stronach, kategoriach, zdjęcia, opisy, właściwości, dostępność magazynową... co prawda miesiąc to pisałem ale wszystko jest dla ludzi. Nico~ na pierwszy rzut oka widzę że to Cie powinno najbardziej interesować:
Potem to już explode i tablice i foreach. Dasz radę a jak nie to po pracy siądę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 17:05 |